ABSTRACT STILL LIVE

Recentelijk ben ik zeer onder de indruk geraakt van de volgende kleuren en decoraties. Het is ontzettend abstract en staat vol op in het teken van het zogeheten 'stil leven', maar het is zo leuk! Wat een vrolijkheid. Aangezien ik veel en vaak op Pinterest te vinden ben heb ik hier een heleboel leuke foto's van gevonden. Genoeg om een leuk blogje over te schrijven...

Maar het zou o zo zonde zijn om hele lappen tekst in deze blog te posten. Ik stel voor dat ik gewoon al deze leukheid maar gauw aan jullie ga showen. Whoop!
Are you ready?! Here we go . . .  Y A Y !!

Objects:

#DA photo:

Acid Nail Polish by Kester Black. Photo by Eve Wilson, Styling by Jess Lillico:

pink aqua:

#yellow:

 :

Oh, snappen jullie wat ik bedoel? Dit is toch leuk?!
Ik wordt hier onwijs vrolijk van. Ik zou zo al die leuke foto's willen afdrukken en ik hippe fotolijstjes proppen. Zo voor aan de wand. Dan kan ik er lekker elke dag naar kijken! Wil je ook?

Sweet like donuts | Axel Oswith:

MotherDesign_Almay04:

Peinture rose sur lagon:

pink aqua:

Nog een paar dan . . .

spleenmagazine: UntitledFeature#48 Photography by Ian Lantermanwebsite:

colors:

Jacob Reischel Photography:

 :

W A T  E E N  K L E U R ! Ik ben vrolijk! Die gele sokken, zo hip!
Heerlijk die combinaties van blauw met geel, pasteltinten en items die je niet verwacht. Welke is jouw favoriet? 
En een keer een blogitem over deze pittige kleuren in combinatie met pastel in het interieur is niet zo verkeerd idee. Met de juiste inspiratie levert dat vast een leuke blog op. Keep you posted! 

Als je er nu ook nog steeds geen genoeg van hebt; neem dan even een kijkje op mijn Pinterest-board. Hier zal ik regelmatig leuke extra foto's plaatsen in deze serie. Klik dan op de volgende link: STYLE-LAB | COLORABSTRACT

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. I found your site from Google and also I have to say it was a wonderful discover.
    Thanks!

Geef een reactie