Brrr, wat is het snel koud geworden hè?
Door dit lekkere herfstweertje krijg ik altijd spontaan zin om op de bank te kruipen, met heel veel kussens en dekentjes en warme chocolademelk. Mee eens?!

Om te laten zien dat je je huis ook kunt aanpassen op je herfstige gemoedstoestand krijg je van mij hier een inspirerende blog vol met leuke herfst ideeën voor je interieur.

A PERFECT HOME IN THE CATSKILLS - a house in the hills:

 :

Eigenlijk is het misschien wel zo simpel dat je alleen kleuren toe hoeft te voegen die écht bij de tijd van het jaar passen. Warme, diepe kleuren werken daar perfect bij. Daarnaast is het toevoegen van alleen al warme elementen al voldoende (kussens, plaids, dekentjes, vloerkleden). Extra leuk als je verschillende patronen, materialen en dessins gebruikt!

Painted wood crate on castors made with reclaimed wood.:

Als je een houtkachel of open haard hebt werkt een flinke mand vol houtblokken enorm goed voor de knusse sfeer. Niet alleen een mand hout natuurlijk, de kachel mag ook best aan. ;)

En wat doe je dan qua finishing touch? Nou gewoon een leuk herfst-takje in een mooie vaas, een paar blokken hout en een mooie (grote) kandelaar met kaarsen. Oh, vergeet het warme vloerkleed onder je voeten niet. Een mooie wollen vloerkleed of ééntje die met vilt gevlochten is geeft een extra warm gevoel.

grey decor white walls and flooring throws scatter cushions lamp stand wooden chair high ceilings:

Nordic:

Simpel? Ja! Leuk? Ja! Warm? Ja! Herfst? Ja!