TRIBUTE TO THE CACTUS

Ja, een echte ode aan de cactus! Je ziet ze overal, ze zijn helemaal ´hot´ en o zo handig om te verzorgen! Oh ik hou van de trend die nu al een tijdje gaande is. Overal zie je die leuke kleine cactussen in potjes of vaasjes. En ik ben er verliefd op. Niet om te knuffelen natuurlijk! ;)

Naast dat het een leuk plantje is om naar te kijken, is het ook nog eens ideaal voor plantenmensen zoals ik. Ik laat werkelijk geen enkele plant die ik koop in leven. Mocht een plant bij mij in leven blijven dan moet het wel een plant zijn die niet teveel zorg (en water) nodig heeft.

10x een ode aan de vetplant

How to grow succulents from leaves via JOELIX.com

Succulents and cacti // love the dusty green and simplicity

Seamed sun planter by anthropologie. Love me some succulents. Can't wait to get some!

Dus zelfs als je 'm totaal vergeet, zoals ik dat vaak genoeg doe, dan nog blijft ie pronken als nooit tevoren. En nu het een ware trend is zijn de cactussen natuurlijk helemaal leuk (en extra hip!). Simpelweg verdient de cactus nog wat meer aandacht. Daarom deze speciale ode aan de cactus!

Je kunt de cactus goed combineren met stoere ruige materialen als beton en ijzer. Ook zijn ze super leuk in een glazen vaas of kom. 

Fox & Ramona Concrete Homewares by Marnie Hawson | Made From Scratch

Overigens geldt dit verhaal voor cactussen natuurlijk ook op de alom bekende vetplantjes. Die hebben ook amper water nodig, blijven groen en geven je huisje net even wat extra 'groene' sfeer! Gewoon omdat 't leuk is...

Cacti!  Flowers • Style School

Cactus

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Hi there! Such a good post, thank you!

Geef een reactie